COMUNICAT OFICIAL

 

La junta directiva de la EFB El Vendrell, vol expressar el seu malestar per la situació viscuda la tarda de dijous a les portes del Camp Municipal.


No entenem que tant l’Ajuntament com a propietari de les instal·lacions, com nosaltres com entitat usuària de les mateixes en horaris establerts, no disposem de còpia de les claus d’entrada a les instal·lacions així com la clau i disposició de una zona habilitada per oficina i un lloc per poder guardar el material. Si que l’altra entitat disposa exclusivament de totes les claus de les instal·lacions.


No haver pogut realitzar els entrenaments per causes alienes a la nostra entitat, ha sigut dolorós, però entenem que és un acte de responsabilitat complir el protocol establert sobre Covid19 per la Regidoria d’Esports, la UE Tancat i l’ EFB El Vendrell, en l’accés i circulació per les instal·lacions municipals, i de cap manera volíem modificar-ho per un altre amb defectes, imposat per l’altra entitat, i sense cuidar les mesures mínimes de seguretat en els espais i la circulació per les instal·lacions.


Exigim a qui correspongui, prengui les mesures adequades amb la major brevetat possible, per posar solució a aquest problema.


Junta directiva EFBeV