Pallaresos 11 – FEMENÍ CADET 1

Avui dissabte, les noies del Cadet Femení de l’EFB El Vendrell han disputat el seu primer partit oficial de Lliga, visitant el camp del BASE 2012 PALLARESOS CLUB.

Després d’uns primers 10 minuts amb nervis, vam començar a agafar el ritme de partit i amb arribada a porteria rival. Llavors es quan Natalia Borràs va marcar el primer gol per les vendrellenques i es va saber aguantar bé, totes les jugades van sortir tocant la pilota des del darrere i molta circulació de pilota i amb moltes ganes, arribant al descans amb el marcador de 6-1.

En la represa, una mica més de mateix però les dels Pallaresos ja tenien més físic comptant que eren cadets i les vendrellenques, infantils gairebé totes. Però molt contents del partit de les noies d’Ortega ja que el resultat és el de menys. Yasmin es va aturar un penal en els últims minuts de partit i les noies es van venir amunt i vam aguantar bé el resultat final 11-1.