CF Cunit 2 – BENJAMÍ A 10

Segon partit de lliga del Benjamí A de l’Escola, el desplaçament a Cunit ha servit per posar en pràctica tot allò treballat durant la setmana. A vegades es guanya i a vegades s’aprèn, avui els nostres han guanyat i també han après a respectar al rival, tot i el resultat, l’equip ha respectat en tot moment al CF Cunit, intentant sempre jugant la pilota i no anar només a fer gols.

En aquest aspecte és on la nostra Escola es vol diferenciar, hi hauran partits que ens golejaran, hi hauran partits que seran disputats, però allò que no t’agradaria que et facin a tu, no facis als altres.

Enhorabona a l’equip del CF Cunit per no baixar en cap moment els braços i disputar totes les pilotes fins el final del partit.

El pròxim desplaçament del benjamí A serà al Pla de Santa Maria, una prova més per l’evolució del nostre equip.