Actitud i il.lusió

Aquest cap de setmana les noies cadets de l’EFB El Vendrell van jugar a casa davant el Fontsanta-Fatjó.

Les vendrellenques, com sempre, intentant treure la pilota des del darrere i jugant i bon posicionades com estan fent en els entrenaments que amb esforç i treball sortirà a la perfecció. Alguns petits errors van permetre que les de Cornellà arribessin a porteria. Però les locals no es van venir a baix i demostrant que són lluitadores gaudint del futbol.

A la represa més del mateix amb alguna arribada més de l’equip local però sense fortuna.
La lluita va seguir fins al final, fins a l’últim minut fent pressió a d’alt com treballen a tots els entrenaments.
Bon partit on una vegada més van demostrar la il.lusió, actitud, i lluitar fins al final. On a l’acabar el partit hi havia una gran harmonia entre companyes i cos tècnic i desitjant ja que arribi el proper partit i dia d’entrenament.

Fem Escola, Fem base!