L’important no és qui marca, sinó el treball de tot l’equip.

Partit d’anada i tornada el disputat aquest dissabte, davant el prebenjamí de l’EFB Calafell, el qual va acabar en empat.

Ambdós equips van donar-ho, però a la fi el més just va ser el reflectit en el marcador. Un partit on ens va costar entrar, sent Julen el “Salvador” parant el seu segon penal i evitant quatre ocasions clares de gol.

Els minuts van passar i l’equip va millorar. Bon partit dels defenses Erik i Nasim. Els nostres dos babys, Dídac i Miquel, juntament amb l’Aleix, que debutava, avui ho van donar tot per les bandes. I, finalment, molt bon treball físic i de desgast de Gerard Ventura, que amb les seves assistències va ajudar molt a l’equip perquè Gerard Cano fes els gols avui.

Encara que l’important no és qui marca sinó el treball de tot l’equip, aspecte que tornarem a treballar durant la setmana.

Fem Escola, Fem base!