Progressió reflectida al camp de futbol

Progressió reflectida al camp de futbol

23 de maig de 2021 Off By efbelvendrell

Podríem dir que la progressió de mesos d’esforç, constància, perseverança, de creure en un projecte d’aprenentatge i de molta paciència…  aquest dissabte ho vam veure reflectit a un camp de futbol.

Dissabte, l’equip benjamí A visitava el camp municipal de Llorenç, s’enfrontava a l’AE Ramon Sicart, molt bon equip que a falta de dues jornades era un equip imbatut.  El partit va ser molt intens, molt igualat i molt competit entre els dos equips. 
Els nostres jugadors van fer un dels millors partits en quant a posicionament, rigor i seriositat en defensa, bona entesa del joc al mig camp i molta feina i precisió en atac, tot el que s’intenta treballar i que ells assimilin ho vam veure al camp.

Cal felicitar a l’AE Ramon Sicart per la temporada feta i el bon partit de dissabte i al Benjamí A de l’EFB El Vendrell per l’aprenentatge adquirit aquests mesos i encoratjar-los per continuar aprenent molt més encara.

La setmana que ve, últim partit de lliga, rebrem a casa al Roda de Berà, serà un comiat d’una temporada marcada per les aturades per la Covid, per ser el primer any de l’Escola i per l’aprenentatge d’aquest grup de benjamins.

Enhorabona a tots!

FEM ESCOLA, FEM BASE!