Progressió reflectida al camp de futbol

Podríem dir que la progressió de mesos d’esforç, constància, perseverança, de creure en un projecte d’aprenentatge i de molta paciència…  aquest dissabte ho vam veure reflectit a un camp de futbol.

Dissabte, l’equip benjamí A visitava el camp municipal de Llorenç, s’enfrontava a l’AE Ramon Sicart, molt bon equip que a falta de dues jornades era un equip imbatut.  El partit va ser molt intens, molt igualat i molt competit entre els dos equips. 
Els nostres jugadors van fer un dels millors partits en quant a posicionament, rigor i seriositat en defensa, bona entesa del joc al mig camp i molta feina i precisió en atac, tot el que s’intenta treballar i que ells assimilin ho vam veure al camp.

Cal felicitar a l’AE Ramon Sicart per la temporada feta i el bon partit de dissabte i al Benjamí A de l’EFB El Vendrell per l’aprenentatge adquirit aquests mesos i encoratjar-los per continuar aprenent molt més encara.

La setmana que ve, últim partit de lliga, rebrem a casa al Roda de Berà, serà un comiat d’una temporada marcada per les aturades per la Covid, per ser el primer any de l’Escola i per l’aprenentatge d’aquest grup de benjamins.

Enhorabona a tots!

FEM ESCOLA, FEM BASE!