Hem guanyat tots!

Hem guanyat tots!

30 de maig de 2021 Off By efbelvendrell

El partit d’avui ha estat l’últim de la competició, la culminació d’una temporada atípica, la primera temporada de l’Escola Futbol Base del Vendrell i un grup fet  amb nens que han arribat d’altres clubs, de jugar a futbol sala a l’escola o de casa, sense haver jugat mai en un club de futbol.

El grup que s’ha format és fantàstic, han estat responsables, compromesos i han entès que fer un esport implica disciplina, sacrifici, aprenentatge i sobretot han fet amics.

Aconseguint tot això per a nosaltres ja són els CAMPIONS, avui només ha estat un partit, la classificació uns números, però el que es porten ells de l’experiència viscuda aquest any, només ells ho saben, i això ja els fa ser els primers  .

Avui que hem acabat la lliga, només cal fer una pregunta: Avui sabeu més coses de futbol que quan vas començar al setembre?  Si ens contesten que si …

HEM GUANYAT TOTS !!!

Fem Escola!
Fem Base!
⚽️🔵🟢