Hem guanyat tots!

El partit d’avui ha estat l’últim de la competició, la culminació d’una temporada atípica, la primera temporada de l’Escola Futbol Base del Vendrell i un grup fet  amb nens que han arribat d’altres clubs, de jugar a futbol sala a l’escola o de casa, sense haver jugat mai en un club de futbol.

El grup que s’ha format és fantàstic, han estat responsables, compromesos i han entès que fer un esport implica disciplina, sacrifici, aprenentatge i sobretot han fet amics.

Aconseguint tot això per a nosaltres ja són els CAMPIONS, avui només ha estat un partit, la classificació uns números, però el que es porten ells de l’experiència viscuda aquest any, només ells ho saben, i això ja els fa ser els primers  .

Avui que hem acabat la lliga, només cal fer una pregunta: Avui sabeu més coses de futbol que quan vas començar al setembre?  Si ens contesten que si …

HEM GUANYAT TOTS !!!

Fem Escola!
Fem Base!
⚽️🔵🟢