Sense paraules… felicitats a totes!

Avui les noies de l’EFBeV han jugat a casa l’últim partit de lliga contra el Molins de rei.

Ha començat el primer temps amb una ocasió de gol per les locals, que per poc no ha entrat i s’ha seguit disputant el partit amb bones ocasions de gol favorables les verd-i-blaves. L’equip visitant ha tingut dues ocasions clares però la nostra portera Yasmin ha estat clau perquè la pilota no anés a fons de la xarxa.

S’ha finalitzat una primera part excel·lent per part de l’equip local, sense moviment al marcador.

A la represa s’ha sortit amb ganes i il.lusió i veient que el treball diàri és essencial. Tot i això les visitants han reaccionat però tot i així seguíem dins el partit lluitant cada pilota. S’ha creat alguna ocasió de gol però sense fortuna.
Tot i així l’equip local ha seguit lluitant i fent un partit excel·lent per acabar la temporada i demostrant el bon treball fet als entrenaments.

Felicitats noies per aquesta primera i gran temporada!!

Fem Escola, fem base.