PASBUS i MOBILITAT VIANANT

A les portes de començar el Curs escolar 2021/22, ja us informem que us podeu apuntar al servei PASBUS que ofereix AUTOCARS DEL PENEDÈS per a tots els jugadors/es de l’ESCOLA FUTBOL BASE EL VENDRELL que ho desitgin.

El servei PASBUS permetrà el poder desplaçar-se en bus des de qualsevol parada o escola/centre del municipi del Vendrell, incloent els Barris Marítims, fins als Camps de Futbol Municipals del Camí de Roda, per no faltar als entrenaments. És un servei “A LA MIDA” per qui ho desitgi i que s’ajusta a les necessitats de cada persona, familia….

Aquest servei anirà acompanyat per monitors i tant servirà per anar a l’entrenament com per anar a casa després de l’entrenament.  D’aquest servei i dels preus especials, es podran beneficiar els nois i noies i els pares i mares de l’EFBeV.

Per poder oferir aquest servei del PASBUS, es disposarà d’una nova parada propera als CFM Camí de Roda.

 

MOBILITAT VIANANT

Pels nois i noies que estudiïn a les escoles properes als CFM Camí de Roda (ESCOLA PAU CASALS, ESCOLA ÀNGELS GARRIGA o ESCOLA MARTA MATA), aquest servei PASBUS és realitzarà a peu, anomenat-se MOBILITAT VIANANT, on hi haurà monitors que aniran a buscar als jugadors/es, a peu, per acompanyar-los fins a les instal.lacions (per 10€/mes) per assistir a l’entrenament.

 

Per beneficiar-se o utilitzar aquests serveis, cal sol.licitar-ho complimentant el següent formulari:

https://forms.gle/rLjwyLJ2zuhqmvdP7

 

Per a més informació, preus,… cal adreçar-se a les oficines de l’EFBeV (CMF Camí de Roda) o mitjançant l’adreça de correu electrònic escola@efbelvendrell.cat

MOBILITAT FLEXIBLE, SOSTENIBLE I SOCIAL.

PASBUS = MÉS X MÉS