Actitud fins al final = resultat

Aquest passat diumenge, l’equip sènior de l’EFB El Vendrell va jugar a casa davant del CF Reus de Tota la Vida.

Va ser un partit molt igualat. Primera part dominada per les vendrellenques, tenint l’equip ficat a camp contrari i desaprofitant varies ocasions per fer el gol. Finalment, despres d’un ça passada filtrada va arribar el primer gol. Quan estaba més controlat el partit, les reusenques van fer el gol, a causa d’una serie d’errors que tocara corregir perque no ens torni a passar!.

La segona part l’equip va sortir a pel partit apretant a dalt i en un despeje molt alt cap a porteria contraria, la nostre davantera va anar al rebot i va aprofitar el que se li escapà la pilota a la portera i es va fer el segon.

A partir d’aqui el partit es tornà una mica boig amb anades i tornades pero per fi podem sumar de 3 a casa.