Aprenentatge i valors

Aprenentatge i valors

20 de novembre de 2021 Off By efbelvendrell

Avui dissabte han jugat els dos equips prebenjamins de l’EFB El Vendrell en un partit on el primer quart va ser igualat i tots dos van gaudir d’ocasions de gol.

Al segon i tercer quart el prebenjamí blau, a causa del seu any d’aprenentatge de la temporada passada, va estar més ordenat al camp realitzant passades i arribant més a l’àrea que l’equip verd, que està format de jugadors/es nouvinguts ‘Escola.

Finalment a l’últim quart, el prebenjamí verd, va estar millor sobre el camp, realitzant algun contraatac que en dues ocasions es va materialitzar en gol, donant mostres que treballant i a poc a poc adquiriran més coneixements.

Un partit on tots els jugadors es van respectar i van brindar mostres de joc net, com a companys del mateix club.

Fem Escola, Fem Base!!