Tornem a la bona línia

Ahir diumenge l’equip sènior femení de l’EFBeV, tornà a jugar al nostre camp davant la Rapitenca; i despres de 3 derrotes consecutives teniem clar que voliem tornar a sumar de 3 en 3.

L’equip va sortir molt concentrat establint el 2-0 al marcador. A partir d’aqui l’equip va fer un pas enrrere, permetent que les visitants arribessin amb perill començant que ens posessin contra les cordes, però unes bones aturades de Laura, van fer que s’arribés al descans amb el mateix resultat.

Nomes començar la segona part, la Rapitenca va escurçar distàncies amb el 2-1 i quan semblava tot mes igualat vam poder fer el 3-1 i uns minuts mes tard, el 4-1.

Ja a les acaballes l’equip visitant va fer el 4-2 definitiu.

Tornem a la bona línia i aixo es nota en resultats. Gracies a l’aficio que va venir a animar-nos!