Fem Escola, fem Base, FEM CULTURA!


Des de la setmana passada, al Vendrell, podem tornar a veure els Pastorets del Vendrell al TàG.
Des de fa mesos, els diferents actors, actrius, tècnics,… han estat preparant l’obra i assajant per tornar a representar aquesta obra tant els infantils com els adults.

En les fotografies adjuntes, podem observar com una de les nostres jugadores del Femení Cadet, després de jugar el partit de Lliga el dissabte passat a Valls, no va descansar i va anar a un dels assaigs de dita obra, preparant la primera representació.

Des de l’EFB El Vendrell, us volem animar a totes i tots a poder veure Els Pastorets del Vendrell!!! Les diferents representacions (a les 17 h) són els dies 16 i 23 de gener i 6 i 13 de febrer i el 30 de gener (la dels Pastorets Infantils i Juvenils).