Sense perdre la concentració

Dissabte a la tarda l’infantil femení rebia la visita del Calafell, equip fort que porta anys jugant a futbol. Les noies de Sergi Teruel van sortir molt concentrades i conscients del nivell del rival sabien que no podien perdre aquesta concentració en cap moment.

El primer quart va estar molt anivellat, on només un parell de jugades desafortunades de les locals les van condemnar, el segon quart, tot i els canvis i debuts de jugadores van estar a l’alçada de les exigències del partit, i degut al gran esforç del partit que estaven fent les locals el 3r i 4t van baixar una mica el ritme i va ser quan les visitants es van veure superiors.

És molt gratificant veure l’evolució en el joc, l’actitud i la manera de jugar de les noies de l’infantil femení que ens fa pensar en un futur futbolístic a l’Escola per gaudir-ne d’elles.

La setmana que ve l’infantil comença la segona volta repetint partit a casa contra el Pallejà. Cal seguir en aquesta línea que ens portarà bons resultats de millora de les nostres jugadores.