Orgulloses pel partit

Diumenge al mati l’infantil femení de l’Escola es desplaçava al camp del Morell, un partit que a priori es complicava per la falta de jugadores que per diferents motius els impedia estar avui amb l’equip i només anavem a jugar amb un canvi, es a dir, vuit jugadores.
El partit ha começat amb clar domini visitant i arribant diferents cops a porteria, però sense encert, al segon quart la sort i la insistència ens acompanyava i al llarg del partit el fet de no tenir més descans es notava, però les vendrellenques en cap moment han baixat els braços, fins a l’últim suspir s’ha competit i han lluitat les vui jugadores fent mèrits de sortir victorioses del Morell.
Amb motiu del Dia Internacional de la lluita contra LGTBIfóbia al futbol, les infantils femenines de l’Escola també s’han sumat amb el braçalet “El Vendrell amb orgull”, doncs avui a Morell podem dir que les vuit jugadores desplaçades es poden sentir molt orgulloses del partit que han fet.
La setmana que ve no hi ha partit de lliga, es descansa pel Carnaval.