Esforç i ganes

Ahir dimecres 23 de març, l’equip Aleví de l’EFBeV va jugar el partit aplaçat davant el CE Vendrell.

Partit complicat ja que eren uns rivals que van per damunt nostre però això ha fet que tinguessim més ganes i sortíssim motivats.
El que ens ha marcat en aquest partit ha sigut les ganes i no donar-ho per perdut ja que hem remontat el resultat, hi hem anat des de el principi i el premi a l’esforç s’ha vist reflectit en el marcador final.

S’ha vist una millora del joc de l’equip, aconseguint objectius com sortir jugant des de darrere i fent girar la pilota d’una banda a l’altra. Hem d’acabar de polir la pressió a la sortida de pilota de l’equip contrari i les cobertures a nivell defensiu.

Aquest és un dels partits que et fan disfrutar com a entrenador/a, partits on l’esforç i les ganes guanyen.

Fem Escola, fem Base