Presentació de l’equip inclusiu

Aquest dilluns 2 de maig, a la tarda, ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la creació de l’equip inclusiu de futbol de l’EFB El Vendrell, conjuntament amb la Fundació Santa Teresa, per a la propera temporada 2022/23.

Tot i això, l’equip començarà els entrenaments el proper dilluns 9 de maig a les instal.lacions esportives dels Camps de Futbol Municipals del Camí de Roda.

Aquest nou projecte, el qual s’està treballant conjuntament entre ambdues entitats, formarà part de l’Escola de Valors de l’ EFBeV amb l’objectiu de l’integració i el foment de l’educació dels valors dins d’aquest esport, el futbol.

L’acte de presentació va tenir lloc a les instal.lacions de la Fundació Santa Teresa i va anar a càrrec del Sr. Jose Carlos Eiriz, Director General de la Fundació Santa Teresa i del Sr. Pere Amorós per part de l’EFBeV. També s’ha comptat amb la presència del Regidor d’Esports, Rubén Gracia.

Les inscripcions estan obertes per a tots i totes aquelles persones amb característiques especials que vulguin participar en aquest projecte o equip i gaudir d’aquest esport.

Per a més informació i inscripcions, a l’enllaç: https://efbelvendrell.cat/fem-escola/inscriute/

FEM ESCOLA, FEM BASE!