Orgulloses de l’evolució

Orgulloses de l’evolució

17 de maig de 2022 Off By efbelvendrell

L’Infantil femení aquest cap de setmana va jugar amb el Racing Bonavista.

El partit va estar igualat fins al descans, abans fins i tot les vendrellenques van tenir ocasions tant al primer com al segon quart. L’equip va generar ocasions, van cobrir molt bé a les jugadores més punteres de l’altre equip i va atacar força bé fins al descans. Després d’aquest, la portera de l’altre equip va ocupar el lloc com a jugadora i ja va ser impossible cobrir a totes les que destacaven a nivell individual.

Des de llavors, les nostres van haver de defensar molt i a nivell físic i tècnic ens van superar. Ha estat una llàstima el resultat d’aquesta setmana perquè no ha reflexat les dues molt bones parts del començament.

Tot i així, hem d’aixecar el cap i estar orgulloses de la nostra evolució.