Orgulloses de l’evolució

L’Infantil femení aquest cap de setmana va jugar amb el Racing Bonavista.

El partit va estar igualat fins al descans, abans fins i tot les vendrellenques van tenir ocasions tant al primer com al segon quart. L’equip va generar ocasions, van cobrir molt bé a les jugadores més punteres de l’altre equip i va atacar força bé fins al descans. Després d’aquest, la portera de l’altre equip va ocupar el lloc com a jugadora i ja va ser impossible cobrir a totes les que destacaven a nivell individual.

Des de llavors, les nostres van haver de defensar molt i a nivell físic i tècnic ens van superar. Ha estat una llàstima el resultat d’aquesta setmana perquè no ha reflexat les dues molt bones parts del començament.

Tot i així, hem d’aixecar el cap i estar orgulloses de la nostra evolució.