No es reflecteix el treball realitzat

No es reflecteix el treball realitzat

22 de maig de 2022 Off By efbelvendrell

L’infantil Femení aquest cap de setmana es va enfrontar al Riudoms en un partit força igualtat. Tot i que elles van setenes a la lliga, les vendrellenques van fer un molt bon partit, posant-li les coses molt difícils al rival.

L’equip va sortir despert, amb ganes de lluitar i amb els objetius força presents. Això va suposar anar-nos al descans amb un empat i amb la il•lusió de poder sortir victorioses del partit. Després, la condició física ens va passar factura i les rivals ens van fer tres gols més.
Encara així, vam sortir contents, tot i que frustrats per que portem algunes setmanes en les que el resultat no mostra el gran treball que estan fent les jugadores al camp. Hem de continuar en aquesta línea.