Contentes pel treball i actitud

L’Infantil femení ha disputat aquest diumenge el seu penúltim partit de la temporada contra el Riudebitlles.

Les vendrellenques van començar guanyant i amb una bona actitut però a falta d’uns pocs minuts pel descans ens van pitar un penal. Això ens va desmoralitzar una mica però les nostres jugadores van continuar intentant fer gol, el qual era un dels nostres objetictius.

Més tard, ens van tornar a pitar un penal que va enfonsar l’equip, ja que aquest era un partit assequible i en les que les vendrellenques volien recollir els fruits del gran treball i esforç col•lectiu que porten fent les darreres setmanes.

Tot i això, l’equip ha d’estar content pel treball que està fent i pel canvi d’actitud d’aquestes setmanes. A més, van gaudir d’una barbacoa després, que va treure el mal gust que portàvem pel partit.