Presentat el 1r TORNEIG EFBeV

Aquesta tarda, d’avui dilluns 30 de maig de 2022, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell,  s’ha presentat el 1r TORNEIG EFBeV.

L’Escola de Futbol Base El Vendrell, ha presentat el seu primer Torneig, el qual tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de juny als Camps de futbol municipals del Camí de Roda.

A l’acte de presentació ha assistit, el regidor d’Esports, Ruben Gracia junt amb membres de la junta de l’Escola Futbol Base El Vendrell, entitat organitzadora.

La part explicativa tècnica del Torneig ha anat a càrrec del Coordinador de l’EFBeV, Marc Gutiérrez.

L’objectiu del Torneig és potenciar la pràctica d’aquest esport, el futbol, a la vegada que sigui un cap de setmana lúdic-esportiu ple de convivència i on els protagonistes principals siguin els valors esportius, com queda reflectit en el lema “El nostre millor premi són els valors”

Tot i ser en format “torneig”, la imatge de l’EFBeV i/o resultat final, no es vol que sigui que quedin els marcadors o qui ha guanyat o qui no, sinó  que els guanyadors reals siguin els valors  i sigui un cap de setmana on tothom hagi gaudit d’aquest esport, sigui qui sigui el resultat.

 

Tal com es detalla a la graella de partits, durant tot el matí de dissabte 11 de juny, jugaran les següents categories de Futbol Base: Escola, Prebenjamí, Benjamí i Aleví. Es jugaran més de 60 partits amb la participació dels clubs: CFB Marc Bartra, EFB Calafell, CFB L’Arboç, CE Santa Oliva, CF Joventut Bisbalenca, CD Ribes, CD La Floresta, CF Vilanova i la Geltrú, EF Sant Pere Sant Pau  i l’EFB El Vendrell. Hi participaran uns 250 jugadors/es entre aquestes 4 categories.

 

El diumenge 12 de juny, el protagonisme serà pel Futbol Femení amb les categories Infantil, Cadet i Sènior, tant al matí com a la tarda (sènior). Els clubs que hi participaran, seran: FC Masquefa, San Salvador,  AE Canyelles, CD Riudebitlles, Gimnàstic Manresa, CF Vilanova i la Geltrú, At. Valls CF, UE Avinyonet, UE Subirats i l’EFB El Vendrell. Amb un total de 36 partits, entre les tres categories.

 

Paral·lelament, el mateix diumenge, de 10 h a 13 h, es realitzaran unes Jornades de Futbol femení, obertes a totes les noies que desitgin practicar aquest esport. Serà una activitat lúdic-participativa, adreçada a noies que juguin o no a futbol, amb l’objectiu que gaudeixin del matí de diumenge  practicant aquest esport. Totes les participants rebran l’obsequi d’una samarreta i una bossa del Torneig. Per poder participar en aquestes jornades, cal inscriure’s a: https://efbelvendrell.cat/torneig-efbev/

 

Tota la informació del Torneig (dossier, calendari…) la trobareu a: https://efbelvendrell.cat/torneig-efbev/

 

Des de l’Escola Futbol Base El Vendrell, estem il·lusionats per l’organització d’aquest 1r Torneig, on a part de comptar amb la participació d’equips de la nostra comarca del Baix Penedès, també hi participaran equips de l’Alt Penedès, el Garraf i el Bages. Agraïm el suport de l’Ajuntament del Vendrell i la col·laboració de tots els patrocinadors que permeten que el cap de setmana  de l’11 i 12 de juny, es pugui gaudir del futbol potenciant els valors esportius, entre els diferents equips participants.

 

PODEU DESCARREGAR EL DOSSIER DEL TORNEIG A:

DossierTorneig EFBeV

 

Notícia RTV EL VENDRELL: https://www.rtvelvendrell.cat/lefb-el-vendrell-organitza-el-seu-primer-torneig/