Presentat l’Himne de l’EFBeV

 

Aquest matí, de dimarts 7 de juny de 2022, l’Escola Futbol Base El Vendrell, ha presentat el seu Himne Oficial.

Després de mesos treballant al respecte, per fi, avui s’ha pogut treure a la llum, a pocs dies on celebrarà el seu 1r Torneig i on ja es podrà escoltar a la megafonia dels Camps Municipals de futbol del Camí de Roda.
A l’acte de presentació s’ha comptat amb la presència dels regidors de l’Ajuntament del Vendrell, Baltasar Santos i Ruben Gracia.  Així com també, s’ha comptat amb la presència d’Albert Recasens, creador de la lletra, música, teclats, arranjament i producció; el qual ha recalcat que ha estat un repte i un orgull poder crear aquest Himne quan se li va proposar per part de l’EFBeV. Des de que es va posar a treballar en la seva confecció; van sortir idees, esborranys… tot un treball intens i alhora satisfactori, on finalment “ha sortit del forn” un treball on s’ha plasmat tots els valors que caracteritzen l’entitat donant-li lletra i música.
A la vegada que sigui tot en conjunt, un Himne oficial que representarà a cada jugadora i jugador que vesteixi la samarreta verd-i-blava que identifica a l’entitat i els colors del nostre municipi.
Els crèdits de l’Himne són:
  • Lletra, música, teclats, arranjament i producció: Albert Recasens Bargalló
  • Veu: Clàudia Fuster Huertas
  • Guitarres, producció, programació i so: Javier Martínez Pérez
  • Enregistrat als estudis JaviNylon el mes de març de 2022
Pere Amorós, per part de l’entitat EFBeV, primerament paraules d’agraïment a l’Albert, la Claudia i al Javier per haver donat lletra, veu i música a un conjunt de valors que caracteritzen l’entitat i que es trasmeten partit a partit. Quan des de la Junta es va plantejar de crear un Himne, va ser una idea que ens va agradar a tots i li vam proposar a l’Albert Recasens i ell mai dir que no. És per això el nostre agraïment i fruit del gran treball fet durant aquests mesos, avui presentem aquest Himne que desitgem que ens representi i ens identifiqui arreu.
També volem agraïr a Televisió El Vendrell, pel muntatge del video de presentació de l’Himne amb el recull d’imatges dels diferents equips.
LLETRA HIMNE:
E.F.B. El Vendrell
Somnis compartits entre esportistes
Il·lusió, treball i esforç
Son els valors del nostre aprenentatge

E.F.B. El Vendrell
Escola Futbol Base El Vendrell
Equip i escola creant esportivitat
E.F.B. El Vendrell
Escola Futbol Base El Vendrell
El nostre lema: campions en humanitat

I quan perdem, persistirem!
I quan guanyem, compartirem!
E.F.B. El Vendrell
Escola Futbol Base El Vendrell
Equip i escola creant esportivitat
E.F.B. El Vendrell
Escola Futbol Base El Vendrell
El nostre lema: campions en humanitat

E.F.B. El Vendrell!!!
VIDEO PROMOCIONAL: