Intens cap de setmana de futbol amb el 1r Torneig EFBeV

Aquest passat cap de setmana, els Camps de Futbol del Camí de Roda van viure dos dies plens de futbol, amb el 1r TORNEIG EFBeV.

Tant dissabte com diumenge, es va omplir de gom a gom, on jugadores, jugadors, mares, pares, familiars i tot els amants del futbol i de l’esport, van presenciar dos dies lúdic-esportius plens d’esport i valors, l’objectiu del Torneig.

Tot i ser en format “torneig”, la imatge de l’ESCOLA FUTBOL BASE EL VENDRELL els guanyadors reals van ser els valors  on tothom hagi gaudit, sigui qui sigui el resultat.

El dissabte es van jugar més 60 partits de les categories Escola, Prebenjamí, Benjamí i Aleví, on hi van participar els clubs CFB Marc Bartra, EFB Calafell, CFB L’Arboç, CE Santa Oliva, CF Joventut Bisbalenca, CD Ribes, CD La Floresta, CF Vilanova i la Geltrú, EF Sant Pere Sant Pau i l’EFB El Vendrell. En total més de 250 jugadors/es entre aquestes 4 categories.

El diumenge 12 de juny, el protagonisme el va rebre el Futbol Femení amb les categories Infantil, Cadet i Sènior. Al matrí les infantils i les cadets i a la tarda les sèniors. Els clubs que hi van participar, van ser: San Salvador,  AE Canyelles, CD Riudebitlles, Gimnàstic Manresa, CF Vilanova i la Geltrú, At. Valls CF, UE Avinyonet, UE Subirats i l’EFB El Vendrell. Amb un total de 36 partits, entre les tres categories.

El mateix diumenge, de 10 h a 13 h, es van realitzar unes Jornades de Futbol femení, on hi van participar més unes 40 noies de diferents edats. Van ser unes Jornades obertes i on van realizar diferents exercis i activitats, on la clau d’aquestes Jorandes es va complir,  practicar aquest esports i fer ressó del futbol femení, on va quedar reflexat que dia a dia va creixent.

 

Al finalizar cada jornada (dissabte i diumenge) es va fer l’entrega de récords i premis on es va comptar amb la presencia de l’alcalde, Kennet Martínez i dels regidors Ruben Gracia i Mar Negro, on van valorar positivament aquest Torneig amb el réflex de la gran participació de noies i nois de les diferents edats i clubs i de l’assistència de públic i acompanyants.

Després d’aquests dos dies intensos, des de l’Escola Futbol Base El Vendrell, estem molt contents per com s’ha desenvolupat aquest Torneig i sobretot veient el réflex de felicitat en tots els nois i noies que van participar. Agraïm als diferents clubs que van participar, als col.laboradors, patrocinadors, voluntaries i voluntaris, familiars, acompanyants,… i també el suport de l’Ajuntaent del Vendrell, que sense ells no hagués estat possible haver pogut gaudir d’un cap de setmana ple de futbol on es van potenciar els valors esportius.

EL NOSTRE MILLOR PREMI, SÓN ELS VALORS!

Gràcies a totes i tots!

 

Amb aquest Torneig, l’EFBeV tanca la temporada 2021-22, però no descansa , ja que des d’aquest dilluns 13 de juny, ja treballa en la propera temporada 2022-23 amb les Jornades de Portes Obertes que es duran a terme tota la setmana fins al 17 de juny, en les diferents categories o edats.

 

 

 

Totes les fotografies del Torneig es poden veure a:

https://drive.google.com/drive/folders/1vvnJ0WMtYB_Un_Icm9yWpwoILbmQLe9l?usp=sharing