Presentació de l’inici de temporada de l’equip inclusiu de l’Escola Futbol Base El Vendrell i la Fundació Santa Teresa

Aquest dilluns 10 d’octubre a les 6 de la tarda, als camps de futbol municipals del Camí de Roda del Vendrell, ha tingut lloc la presentació de temporada de l’equip de futbol inclusiu de l’Escola de Futbol Base El Vendrell.

El projecte compta amb la col·laboració de la Fundació Santa Teresa, el suport de l’Ajuntament del Vendrell i el patrocini d’Autocars Penedès i Congelats Givernau.

5 treballadors del Centre Especial de Treball de la Fundació Santa Teresa i 5 nois i noies dels serveis formatius, integren el primer equip inclusiu de l’EFB El Vendrell. El cos tècnic, està format per l’entrenador, Mohammed Tahiri; acompanyat per l’Eric Delgado.

La iniciativa, que es va presentar el passat 2 de maig a les instal·lacions de la Fundació Santa Teresa, forma part de l’Escola de Valors de l’ EFBeV, amb l’objectiu de la integració i el foment de l’educació dels valors dins l’esport.

El passat 12 de setembre es van reprendre els entrenaments, que tenen lloc setmanalment a les instal·lacions esportives dels Camps de Futbol Municipals del Camí de Roda.

Dilluns 10 d’octubre, ha tingut lloc la presentació de l’equip de la nova temporada 2022-23, al qual han assistit membres de l’equip i les seves famílies; el Sr. Pere Amorós, President de l’EFBeV; el Sr. Jose Carlos Eiriz, Director General de la Fundació Santa Teresa; i representació d’Autocars Penedès i Congelats Givernau.

Per a més informació i inscripcions, a l’enllaç: https://efbelvendrell.cat/fem-escola/inscriute/

FEM ESCOLA, FEM BASE!