L’Ainara, la Sara i l’Alba de l’infantil van entrenar amb la selecció femenina sub14 de Tarragona

Ahir dilluns 13 de novembre tres jugadores del Infantil femení de l’EFB El Vendrell van realitzar una sessió d’entrenament amb la selecció femenina sub14 de Tarragona. Ainara Mantecas Piguillem, Sara Jiménez Candalija i Alba de Diego Navas vam poder compartir camp amb altres jugadores de la provincia de Tarragona.

Per part de l’EFB El Vendrell és un orgull que tres integrants de la nostra entitat ens representin en una primera selecció, a més, la sessió es va dur a terme en “les nostres instal.lacions”, un doble premi per elles més que merescut. Destacar també que a la vegada, el nostre cadet femení entrenava al camp annex, el qual va paralitzar uns instants l’entrenament per veure de més a prop i animar a les seves companyes, una prova més de la unió i companyerisme d’aquest club.

Felicitar a les tres jugadores i esperar una propera trucada de la selecció, de moment seguiran entrenant de valent perquè això sigui possible.


Fem Escola Fem Base