Unes 100 joguines recollides en el 1r Torneig Solidari EFBeV de futbol femení

S’ha donat per finalitzat el 1r torneig solidari de futbol femení de l’EFB El Vendrell, celebrat els dies 23 i 24 de desembre de 2023, on en un cap de setmana han passat unes 400 jugadores pel municipal del Camí de Roda, un fet mai vist fins ara al Vendrell.

El bon ambient es va viure durant la jornada tant al camp com a la grada. Nervis, alegries, bones jugades, parades i bonics gols en vigílies de Nadal, que millor regal per a la nostra entitat l’EFB El Vendrell.

En categoria benjamí el campió va ser el CF Mollet, en aleví la Fundació Esportiva Cornellà, a la infantil, el Futbol Base Reus, a la Cadet el Begues i en Juvenil el CE Sabadell. A més del que és esportiu cal destacar que es van recollir gairebé 100 joguines, un altre mèrit més a aquest esdeveniment que serà recordat per a molts i moltes.

Agraïr a tots els equips participants, cos tècnic, col·laboradors, pares i mares voluntaris, a l’Ajuntament del Vendrell,… per fer-ho possible. Va ser un cap de setmana màgic on totes les jugadores van brillar.

Fem Escola Fem Base

PODEU VEURE TOTES LES FOTOGRAFIES A: https://www.facebook.com/share/CkTcPepUFNXHt8sw/?