Qui Som?


L’Escola Futbol Base El Vendrell, tot i les circumstàncies que es viuen a la societat en aquests mesos, no ens aturem, i durant aquest mes de maig hem donat a la llum: l’escut, el nom de l’entitat i ara és el torn de donar a conèixer l’equip humà que hi ha al darrere i que treballa amb total transparència dia a dia, perquè sigui un projecte sòlid i amb futur. Som un equip on tothom que hi desitgi formar part, sempre serà benviguda i benvingut.

La nostra filosofia és i serà sempre formar persones amb valors envers l’esport, en concret amb el futbol, on el més important no és el resultat, sinó formar a jugadors i jugadores gaudint d’aquest esport.

Llavors des del passat 18 de maig fins ahir 30 de maig, hem anat coneixent, un a un, cada membre de l’entitat i col.laboradors que formen aquest equip.

Per conèixer a cadascú, podeu veure i escoltar les diferents presentacions que s’han publicat a les nostres Xarxes Socials, clicant a cada nom que trobareu a la Secció ORGANIGRAMA d’aquesta web.