Benvinguts/des al web de l’EFB El Vendrell

Avui, 1 de juny de 2020, presentem l’espai web oficial de l’Escola Futbol Base El Vendrell, www.efbelvendrell.cat on esperem que sigui un espai, dinàmic i amé per a tots vosaltres on hi trobareu tota la informació i actualitat de la nostra entitat.

Per tant, l’EFB El Vendrell, és una nova entitat activa i que ens agrada estar al dia amb les noves tecnologies i és per això que, des d’avui ens trobareu en un mitjà mès, a més de les Xarxes Socials: Facebook, Twitter, Instagram i Youtube, que és el nostra web que avui estrenem.

Som una nova entitat que neix de la voluntat d’un grup de persones apassionades i professionals de l’esport, que amb entusisme volem promoure un innovador mètode d’Escola de Futbol Base.

El nostre objectiu és l’educació integral mitjançant el desenvolupament de valors, la cohesió del grup i el foment d’hàbits saludables que permetin als nens i nenes gaudir de la pràctica del futbol.

Més enllà de la derrota o victòria, l’important per a nosaltres és l’aprenentatge que els jugadors/res assoleixin en el camí de la seva pràctica. Aquesta és la nostra filosofia, promoure en la canalla al llarg del seu trajecte a l’escola, els valors que els permetin gaudir del futbol i esdevenir persones íntegres.

Per a nosaltres és la millor jugada!

Podeu fer-vos seguidors de la nostra web i rebre totes les notícies i actualitat, indicant el vostre email i clicar SEGUIR a la secció “SEGUEIX-NOS” que trobareu a la columna dreta.