COMUNICAT OFICIAL 06/01/2021

Benvolgudes famílies,

A causa de l’últim Decret de la Generalitat de Catalunya per tal de reduir l’escalada de contagis derivada de la pandèmia provocada per la Covid19, i en el sentit de la nostra responsabilitat com a entitat esportiva, després d’haver avaluat els impactes i riscos que plantegen vers els nostres jugadors, tècnics i altres membres de l’EFB El Vendrell, informem a les famílies que hem pres les següents mesures que estaran vigents del 7 al 17 de gener de 2021:

1.- Suspendre els entrenaments entre les dates indicades.

2.- Fer sessions “on line” durant l’horari habitual d’entrenament.

3.- Congelar el pagament de la quota corresponent al període d’inactivitat.

Amb aquestes mesures, esperem aportar el nostre granet de sorra per paliar aquesta situació global.


Junta Directiva EFB El Vendrell