LA FABRICA DEL PERNIL, patrocina l’EFBeV

Comencem aquest 2021 agraïnt-vos a tots els vostre suport, tant als jugadors i jugadores de l’EFBeV, a les families, als tècnics, als esponsors,…. i a tots qui ho feu possible. L’any 2020 ens ha deixat moments de tot tipus (com ja sabem tots), però ha estat l’any de fundació de l’EFB El Vendrell, el qual sempre el recordarem.

Entre aquests agraïments, volem destacar les col.laboracions i esponsorització de diferents empreses que ens han aportat el seu gran i important granet de sorra, demostrant-nos la seva confiança en nosaltres.

Avui volem donar el nostre agraïment a LA FABRICA DEL PERNIL per esponsoritzar a tots els equips que formen l’EFB El Vendrell.

La Fabrica del Pernil, la podeu trobar a La Rambla, 14-16 del Vendrell i podreu gaudir dels millors embotits i pernils selectes.

Gràcies!!!

LA FABRICA DEL PERNIL amb la samarreta de l’EFBeV.