Primeres impressions

Aquest cap de setmana ha estat important per a la nostra Escola ja que ha estat l’inici en partits amistosos d’aquest fantàstic camí, on el més destacable ha estat el nerviosisme i la cara d’il·lusió dels nostres jugadors / es.

Després de molts mesos d’incertesa, on hem alternat entrenaments presencials amb entrenaments línia, ha arribat el moment de poder posar en pràctica davant altres equips que s’ha treballat en els entrenaments.

Estem molt satisfets de la imatge mostrada en general, i això només ens anima més si és possible a continuar treballant per seguir creixent en la formació dels nostres jugadors / es.

Volem també agrair la confiança dipositada en nosaltres tant pels pares com pels jugadors / es, on gràcies a aquesta confiança, no només hem mantingut a tots els participants, sinó que hem incrementat el nombre de jugadors / es aconseguint mantenir tots els equips en les competicions sense haver de retirar a cap dels inscrits.

Aquest cap de setmana, l’Escola ha jugat al Camp de l’Arboç, els dos equips benjamins al Camp del Nàstic, l’Aleví a Roda de Berà i les noies Cadets al camp de l’At.Valls.

FEM ESCOLA, FEM BASE!