LA LLIGA A CASA!

Aquest proper cap de setmana l’EFB El Vendrell disputarà dos primers partits de lliga, a casa, als Camps de Futbol Municipals del Camí de Roda (El Vendrell).
Després d’una setmana on els nostres equips van jugar amLLIGAistosos a domicili, aquest dissabte 27 de març, l’Aleví i el Benjamí A donen el tret de sortida a la Lliga. L’Aleví rebrà la visita de l’AE Ramon Sicart (9.30 h) i el Benjamí al CE Vendrell (11.00 h) sent l’únic derbi vendrellenc que aquesta temporada es podrà presenciar en les diferents categories i equips del municipi.

Per altra banda, en partits amistosos: el Benjamí B rebrà la visita del Catllar (ds. a les 9.30 h), l’Escola visitarà el camp del Santa Oliva, el diumenge a les 12 h i les noies cadets, degut a tenir jornada de descans de Lliga, es desplaçaran diumenge a Vilafranca per jugar un amistós amb les de l’Alt Penedès a les 9.30 h.

 

Destaquem aquests dos partits de lliga de dissabte als CFM del Camí de Roda. FEM ESCOLA, FEM BASE!!!