Benjamí B EFB El Vendrell – El Catllar

Avui dissabte, el Benjamí B de l’EFB del Vendrell debutava a casa en partit amistós contra del Catllar.

La diferència d’edat, aquest cop, ens “va beneficiar”, aconseguint la primera victòria dels “vendrellencs”. L’equip visitant es va avançar al marcador, però ràpid els locals van capgirar. Amb dos tirs llunyans, Álvaro i Gerard Ventura van aconseguir els primers gols de l’equip aquesta temporada. Abans, el nostre porter Julen es va aturar un penal que ens va ajudar a mantenir el resultat. Poc després, Gerard Cano va fer el tercer, després de caçar una pilota a l’àrea.

L’equip rival va retallar diferències, arribant a el 3 a 2 final. Es va veure una millora respecte a la setmana passada però encara queda moltíssima feina per davant.
Felicitats equip.

FEM ESCOLA, FEM BASE!