L’EFBeV s’enduu el derbi

Benjamí A

EFB El Vendrell 7 – CE Vendrell 1

Avui arribava la desitjada estrena en partit oficial del benjamí que competeix a la Federació Catalana de Futbol. La història de la nova Escola serà recordada amb l’anècdota de que el primer derbi local que s’ha jugat ha estat contra el club centenari de la ciutat, el CE Vendrell.

Independentment del resultat, cal destacar la bona esportivitat que hi ha hagut entre els dos equips, jugant amb respecte i oferint als pares presents el futbol après aquests mesos on han estat entrenant i aprenent.

El benjamí de l’Escola ha estat ben posicionat al camp, jugant sempre des del darrera, sense donar cap pilotada i intentant sempre avançar amb la pilota combinant entre els companys i així arribar a l’àrea rival per crear ocasions de gol.

Avui hi han hagut moltes ocasions, s’han fet 7 gols i cal destacar al porter del CE Vendrell que ha fet un gran partit aturant molts atacs locals.

Dissabte que ve l’equip benjamí A es desplaçarà a Cunit, on podrà mostrar, una setmana més, els aprenentatges aconseguits.