El Prebenjamí s’estrena de la millor manera, tot i el canvi d’escenari

CE VENDRELL NEGRE 1 – EFB EL VENDRELL PREBENJAMÍ 2

L’EFB del Vendrell es va estrenar en categoria prebenjamí de la millor manera possible, en el seu inici de lliga del Consell Esportiu.

Després d’un divendres atrafegat, on es va saber que no podíem jugar a casa per manca de disponibilitat de camp, vam poder jugar al Camp Josep Bové davant del CE Vendrell. Es van avançar els locals en el primer quart, després d’una primera part una mica dubitativa i amb alguns nervis.

A mesura que anaven passant els minuts l’equip es va assentar i va arribar l’empat de Gerard Ventura. Un partit molt igualat on va poder guanyar qualsevol. Però es va decantar del nostre costat, quan tot semblava indicar que anava a acabar en empat. Julen amb un xut llunyà va batre el porter local amb una preciosa vaselina.

L’equip local encara va tenir temps per a la rèplica, però el nostre segon porter Erik es va aturar el mà a mà final.

Ens van venir ajudar dos jugadors de l’equip Escola, Dídac i Miquel, que tot i l’edat, es van integrar perfectament a l’equip.
Fem Escola, fem base!!