Els nois de Teruel visiten al líder

PLA DE SANTA MARIA 7 – EFB EL VENDRELL BENJAMÍ A 0

Avui dissabte al matí el nostre Benjamí A jugava al Pla, l’equip local venia de diferents golejades i feia preveure que seria un rival fort.

El nostre benjamí seguint el seu aprenentatge i sent el primer any que competeixen ho han fet molt bé.

El primer quart ha estat molt disputat, acabant 1-0, el segon quart hem tingut uns moments de desconcentració amb la lesió d’Adrià Muñoz i ens han fet cinc, per tant, marxavem a la mitja part perdent de sis.

A la represa l’equip ha estat més intens i el tercer quart no han hagut gols i a l’últim un sol gol dels del l’Alt Camp ha fet que el resultat final sigui de 7-0.

El partit ha estat dominat pel Pla però el joc del nostre benjamí ha anat de menys a més i la millora en l’aprenentatge dels nostres jugadors va en augment, molts ànims i a seguir aprenent.