Avui estem d’aniversari!!

Avui és 1 de maig de 2021 i per nosaltres, l’Escola Futbol Base El Vendrell, no és només un dia festiu o el Dia de Sant Josep obrer… és un dia especial, on celebrem el nostre 1r Aniversari.

Qui ens ho anava a dir llavors que arribaria aquest dia?

Un dia com avui, de fa un any, vam sortir a la llum presentant el que seria aquest projecte que avui dia és una realitat.
Quan, entre un grup d’amics i amants del futbol, va sorgir la idea de crear una Escola de Futbol Base, tot semblava un somni complicat i amb molt per fer.

L’any 2020 va ser un any que ha marcat a tota la humanitat i que a nosaltres ens posà les coses més dficils per veure el que de moment només estava sobre el paper i on alguns pensaven que aquest nou club no quallaria. Però tot i aquestes dificultats en aquest any estrany i atípic, ens han donat més forces per treballar amb més ganes i poder dir en veu alta… l’ESCOLA FUTBOL BASE EL VENDRELL ja no és un somni, és un fet real que ha nascut per fer creixer persones.

Dia a dia, setmana a setmana… vam anar descobrint el nostre escut, el nostre nom… els nostres colors, l’equip humà…i el més important, la nostra filosofia que ens identifica: que és i serà sempre formar persones amb valors envers l’esport, en concret amb el futbol, on el més important no és el resultat, sinó formar a jugadors i jugadores gaudint d’aquest esport.

Ara si, després de mesos sense poder veure rodar la pilota sobre la gespa i amb tot apunt esperant el dia, aquest 2021 podem veure als nostres jugadors i jugadores amb un somriure inmens, gaudint del futbol, reflexant aquest treball que ens caracteritza, lluint el verd-i-blau que representa el Vendrell i un escut que uneix les 4 paraules la clau que ens fa ser diferents.

Felicitem als veritables protagonistes d’aquest projecte ja fet realitat: als nostres jugadors i jugadores i als pares i mares i familiars que gràcies a la seva confiança i a tots ells, no hagués estat possible fer realitat aquesta Escola ni arribar a poder celebrar aquesta fita.

Aprofitem per agraïr a totes les empreses, patrocinadors i col.laboradors pel seu suport i patrocini, que tot i aquests moments complicats, han cregut i creuen en la nostra entitat, el treball i en la nostra filosofia amb garanties de futur.

Agraïm a tot l’equip humà, junta, tècnics, col.laboradors… i noves incorporacions, que no han deixat mai de treballar i lluiten dia a dia, perquè aquesta Escola creixi i sigui un referent, i tot el treball es vegi reflexat al somriure dels nostres jugadors i jugadores.

Gràcies a tots i totes… FEM ESCOLA, FEM BASE!
Per molts anys!