Les coses ben fetes van donant el fruit

Aquest cap de setmana les noies cadets de l’EFBeV han jugat a casa davant el Mas Catarro, un dels equips forts de la lliga.

Tot i un inici que ha marcat la resta del partit, després d’alguns canvis i la bona actitud de l’equip i fer les coses bé com es treballa als entrenaments, l’equip es va refer i va saber lluitar fins al final i amb el premi del gol d’Anna Aunión amb un córner d’estratègia.

Les vendrellenques van jugar des del darrere, com a cada partit, jugant en equip, ben posicionades i amb actitud. Però amb el pas dels minuts es notà que les visitants estaven millor físicament i tàcticament.

Les verd-i-blaves no llencen mai la tovallola i el treball i lluita del dia a dia es reflexa al cap de setmana amb actitud i sobretot la il.lusió que arribi el cap de setmana per seguir gaudint d’aquest esport.