Passió pel futbol

Aquest dissabte, 1 de maig, dia del treballador, l’equip Escola de l’EFBeV va treballar de valent en el partit jugat a casa davant l’Arboç.

Un dia especial per al nostre club, un dia en què complíem un any de la seva fundació. Es va aguantar el resultat inicial més de 10 minuts davant un dels millors rivals d’aquesta “superlliga”, per no dir el millor.

L’equip rival va ser superior, però es va veure una gran millora de tot l’equip respecte al partit de fa un mes, on van tornar a coincidir ambdós equips. Millora en la col·locació i posicionament al camp, però sobretot en l’aspecte defensiu, van estar enormes. Fruit de la feina feta, va arribar la “recompensa”, després d’un córner llençat per Alejandro, Roger Escamilla va fer gol, recordant a jugades d’equips professionals de l’èlit del futbol.

En aquest partit van debutar Alejandro i Erik Viloria.

Un cop més, els petits de l’Escola van marxar contents a casa, quedant-se amb el millor: la companyonia i el joc net d’ambdós equips, que es reflexa en les imatges del partit.

Fem Escola, Fem Base !!