Gràcies per aquesta 1a temporada!

Gràcies per aquesta 1a temporada!

28 de juny de 2021 Off By efbelvendrell

Aquest passat diumenge 27 de juny de 2021, l’ESCOLA FUTBOL BASE EL VENDRELL va celebrar l’acte de cloenda de la temportada 2020-21, al Camp Municipal de Futbol del Camí de Roda.

L’acte va començar sobre les 9.00 h on es van convocar a tots els jugadors i jugadores que han format part de la nostra entitat aquesta temporada.   Equip per equip van sortir sobre la gespa del Mpal. del Camí de Roda (escola, prebenjamí, benjamí (2), aleví i femení cadet), els quals han estat els qui han donat vida a l’entitat aquesta primera temporada. Després de ser mencionats un per un i acompanyants pels tècnics i auxiliars; el President de l’entitat, Jordi Pell, va agraïr a tots i totes el treball realitzat aquesta temporada demostrant els valors treballats i també va agraïr la confiança i el suport de tots els pares i mares cap a l’entitat, tot i aquest primer any marcat per la pandèmia.

Al finalitzar, Jordi Pell ja va avançar que s’està treballant ja per a la propera temporada 2021-22 anunciant i informant algunes novetats: la creació d’un equip sènior femení, el conveni signat recentment amb el Centre d’Estudis Escola de Dracs i la presentació del servei PASBUS d’Autocars Penedès que oferirà un servei de recollida a tots els jugadors i jugadores que ho desitgin per portar-los al Camp Municipal del Camí de Roda per poder assistir als entrenaments, el qual servirà d’ajuda i comoditat perquè els pares i mares no hagin de desquadrar els seus horaris laborals o familiars i així, els nens i nenes no puguin faltar als entrenaments. Tant per portar-los com per tornar a casa després de l’entrenament diari.

Des de l’EFBeV seguim treballant per a la propera temporada, i a través de la nostra web www.efbelvendrell.cat i les Xarxes Socials, us anirem informant de més novetats, actualitat,…

 

Després de la intervenció del President i  la fotografia de familia amb tots els jugadors assistents, tècnics… va tenir lloc el moment més lúdic d’aquesta Cloenda, on tècnics i els mateixos jugadors i jugadores van jugar a futbol i gaudir amb diferents inflables per acomiadar aquesta 1a temporada de l’EFBeV.

 

Agraïm a tots els jugadors/es, pares, mares, tècnics,… i als patrocinadors i col.laboradors que gràcies a ells no hagués estat possible poder tirar endavant aquest projecte on el nostre objectiu és i serà sempre, formar a jugadors/es amb valors.

GRÀCIES A TOTS I TOTES I ENS VEIEM LA PROPERA TEMPORADA 2021-22… FEM ESCOLA, FEM BASE!

Notícia a TV El Vendrell:

https://www.rtvelvendrell.cat/lefb-el-vendrell-vol-doblar-equips-la-temporada-vinent-i-apostar-per-un-senior-femeni/