Gràcies per aquesta 1a temporada!

Aquest passat diumenge 27 de juny de 2021, l’ESCOLA FUTBOL BASE EL VENDRELL va celebrar l’acte de cloenda de la temportada 2020-21, al Camp Municipal de Futbol del Camí de Roda.

L’acte va començar sobre les 9.00 h on es van convocar a tots els jugadors i jugadores que han format part de la nostra entitat aquesta temporada.   Equip per equip van sortir sobre la gespa del Mpal. del Camí de Roda (escola, prebenjamí, benjamí (2), aleví i femení cadet), els quals han estat els qui han donat vida a l’entitat aquesta primera temporada. Després de ser mencionats un per un i acompanyants pels tècnics i auxiliars; el President de l’entitat, Jordi Pell, va agraïr a tots i totes el treball realitzat aquesta temporada demostrant els valors treballats i també va agraïr la confiança i el suport de tots els pares i mares cap a l’entitat, tot i aquest primer any marcat per la pandèmia.

Al finalitzar, Jordi Pell ja va avançar que s’està treballant ja per a la propera temporada 2021-22 anunciant i informant algunes novetats: la creació d’un equip sènior femení, el conveni signat recentment amb el Centre d’Estudis Escola de Dracs i la presentació del servei PASBUS d’Autocars Penedès que oferirà un servei de recollida a tots els jugadors i jugadores que ho desitgin per portar-los al Camp Municipal del Camí de Roda per poder assistir als entrenaments, el qual servirà d’ajuda i comoditat perquè els pares i mares no hagin de desquadrar els seus horaris laborals o familiars i així, els nens i nenes no puguin faltar als entrenaments. Tant per portar-los com per tornar a casa després de l’entrenament diari.

Des de l’EFBeV seguim treballant per a la propera temporada, i a través de la nostra web www.efbelvendrell.cat i les Xarxes Socials, us anirem informant de més novetats, actualitat,…

 

Després de la intervenció del President i  la fotografia de familia amb tots els jugadors assistents, tècnics… va tenir lloc el moment més lúdic d’aquesta Cloenda, on tècnics i els mateixos jugadors i jugadores van jugar a futbol i gaudir amb diferents inflables per acomiadar aquesta 1a temporada de l’EFBeV.

 

Agraïm a tots els jugadors/es, pares, mares, tècnics,… i als patrocinadors i col.laboradors que gràcies a ells no hagués estat possible poder tirar endavant aquest projecte on el nostre objectiu és i serà sempre, formar a jugadors/es amb valors.

GRÀCIES A TOTS I TOTES I ENS VEIEM LA PROPERA TEMPORADA 2021-22… FEM ESCOLA, FEM BASE!

Notícia a TV El Vendrell:

https://www.rtvelvendrell.cat/lefb-el-vendrell-vol-doblar-equips-la-temporada-vinent-i-apostar-per-un-senior-femeni/