Sergi Teruel, nou coordinador de l’EFB El Vendrell

 

Sergi Teruel agafa el relleu de l’Antonio Salguero al capdavant de l’àrea esportiva de l’Escola.

L’EFB El Vendrell ha escollit com a nou coordinador de l’entitat a Sergi Teruel que substitueix a Salguero que per incompatibilitat en els horaris li privaven de la disponibilitat que requereix aquesta tasca, tot i que seguirà vinculat dins l’àrea esportiva juntament amb altres tècnics de l’entitat.

Teruel assumeix aquesta parcel·la en un moment que té una importància cabdal, ja que és l’any en que s’afegeix l’equip amateur femení i creixerà l’Escola en estructura esportiva.

Teruel ha estat fins ara l’entrenador del Benjamí A de l’Escola i és titulat Entrenador Nacional a més de Tècnic Esportiu especialitat en futbol. El seu pas per equips com la UE Tancat, CF Reus Deportiu o Gimnàstic de Tarragona, el tècnic vendrellenc encara aquest repte “amb molta il·lusió i moltes ganes d’ajudar en tot el possible a fer créixer aquest projecte d’escola de futbol al Vendrell.”

Des de l’EFB El Vendrell agraïm a l’Antonio Salguero la seva gran feina i dedicació, assumint la coordinació de l’Escola des de la creació de l’entitat i donem la benvinguda al Sergi Teruel, desitjant-li sort i encerts.

Antonio Salguero (a l’esquerra) i Sergi Teruel (a la dreta).