A L’EFBeV TOT SÓN AVANTATGES!

Comencem la Temporada 2021-2022 plena de novetats que no us podeu perdre ni deixar escapar.

El nostre objectiu, des del primer dia, és i segueix sent: formar jugadores i jugadors amb els valors que ofereix aquest esport, el futbol.  L’esportivitat i el gaudir del futbol està per sobre de tot. A nosaltres, a l’Escola de Futbol Base El Vendrell, el resultat és el de menys. El nostre resultat és el treball i el progrés de cada jugador/a setmana a setmana.

 

Després de mesos treballant i preparant aquesta nova temporada, presentem les novetats i serveis que tindrem, a banda dels que ja disposavem la temporada anterior, per oferir un bon rendiment i facilitats, vetllant pels nostres jugadors i jugadores i la máxima comoditat als pares i mares, perquè els seus fills no deixin de practicar aquest esport i alhora poder gaudir-ne.

 

De la temporada 2020-21, es mantenen els serveis de psicologia i nutrició.

Amb la nutricionista Laia Martínez els nostres jugadors i jugadores coneixeran els bons hàbits alimentaris, que aporta cada aliment per millorar el rendiment de l’esportista i poder treballar aquests aspectes des de casa, per donar un bon rendiment a l’entrenament diàri i als partits. Fent veure que jugar a futbol no només és saber controlar la pilota, sinó que també és portar una alimentació saludable.

Es seguiran també fent sessions amb la psicologa Mònica Tomé per treballar la confiança i la cohesió en equip, aspectes que milloren el dia a dia de cada persona i sobretot en el treball col.lectiu, com caracteritza aquest esport.

 

 

I LES NOVETATS…

Ja el mes de juny, us vam avançar una d’aquestes novetats, on vam signar un conveni entre el Centre d’estudis Escola de Dracs i l’Escola de Futbol Base El Vendrell, per la Temporada 2021/22.

Com no pot ser d’un altre manera, volem que els nostres jugadors i jugadores assoleixin la millor formació acadèmica possible. És per aixó que en aquest centre podran compaginar el futbol amb el reforç d’aquelles matèries que més necessitin o l’aprenentatge d’anglès.

Aquest acord facilitarà a les famílies poder dissenyar, amb comoditat, la sempre complicada tasca de dissenyar l’agenda d’activitats extraescolars.

Agraïr al director de l’Escola de Dracs, Roberto Segura, per la seva predisposició per facilitar aquest acord.

A més, tots els jugadors i jugadores de l’EFBeV gaudiran d’avantatges al Centre d’estudis Escola de Dracs.

TREU FOC AL TEU APRENENTATGE!

 

Un dels atractius que es poden beneficiar tant els esportistes com els pares i mares, és la incorporació del servei del PASBUS d’Autocars Penedès.

Aquest servei permetrà que els jugadors i jugadores de l’Escola Futbol Base El Vendrell, amb PREUS ESPECIALS, que ho desitgin, podran desplaçar-se en bus des de qualsevol parada o escola/centre del muncipi del Vendrell, incloent els Barris Marítims, fins als Camps de Futbol Municipals del Camí de Roda, per no faltar als entrenaments.

Aquest servei anirà acompanyat per monitors i tant servirà per anar a l’entrenament com per anar a casa després de l’entrenament.  D’aquest servei i dels preus especials, es podran beneficiar els nois i noies i els pares i mares de l’EFBeV.   Pels nois i noies que estudiïn en escoles properes al CFM Camí de Roda, hi haurà monitors que els aniran a buscar, a peu, per acompanyar-los fins a les instal.lacions.

MOBILITAT FLEXIBLE, SOSTENIBLE I SOCIAL.

PASBUS = MÉS X MÉS

 

ENTRENAMENTS DE TECNIFICACIÓ, OBERTS A TOTHOM

I la darrera novetat i la més recent, l’EFBeV comptarà amb la professionalitat de la SJ21 Academy, sota la direcció del jugador de l’Hospitalet, Sergi Juste; i on s’oferiran sessions d’entrenaments individualitzats per treballar i millorar la tecnificació. Anirà adreçat a tots els nois i noies que ho desitgin, siguin del nostre club o d’altres.

 

 

Per a més informació de tots aquests serveis i novetats, cal adreçar-se a les oficines de l’EFBeV (CMF Camí de Roda) o mitjançant l’adreça de correu electrònic escola@efbelvendrell.cat

Qualsevol altra novetat, ho anirem informant als nostres mitjans de comunicació, web i Xarxes Socials.