ENTRENAMENTS DE TECNIFICACIÓ, OBERTS A TOTHOM

Ahir us vam presentar les novetats, avantatges o serveis que oferirem aquesta propera temporada 2021-22 i una d’elles, i la més recent,  és que l’Escola Futbol Base El Vendrell comptarà amb la professionalitat de la SJ21 Academy, sota la direcció del jugador de l’Hospitalet, Sergi Juste; i on s’oferiran sessions d’entrenaments individualitzats per treballar i millorar la tecnificació, específics per a cada posició de joc i per a porters i porteres.

Alguns dels aspectes que es treballarà (individualment) és: l’habilitat tècnica, la capacitat de marcar gol, l’ús de les dues cames, situacions 1 contra 1, preparació… etc

 

Podeu escollir entre diferents modalitats o plans:

  • PLA BÀSIC: inclou 4 entrenaments al mes (1 sessió setmanal de 60 minuts) i es lliurarà roba esportiva per cada noi/a.
  • PLA PREMIUM:  inclou 8 entrenaments al mes (2 sessions setmanals de 60 minuts cadascuna) i es lliurarà roba esportiva per cada noi/a.
  • PLA PRO:  inclou 4 entrenaments al mes (1 sessió setmanal de 60 minuts), es realitzarà un anàlisi o estudi individualitzat del noi/a a cada partit de competició i es lliurarà roba esportiva.

A més a més d’aquestes 3 modalitats, es poden fer sessions adapatades o per la comoditat de cadascú, escollint entre diferents opcions: 1 sessió, 6 sessions, 10 sessions, anàlisi o estudi individualitzat del noi/a a cada partit de competició i roba esportiva (mínim 10 sessions).

 

Aquests entrenaments, aniran adreçats a tots els nois i noies que ho desitgin, siguin del nostre club o d’altres.

APUNTA’T! La primera sessió és GRATUÏTA!!!

 

Per a més informació, cal adreçar-se a les oficines de l’EFBeV (CMF Camí de Roda) o mitjançant l’adreça de correu electrònic escola@efbelvendrell.cat