PASBUS = MÉS X MÉS

Tal com vam anunciar fa uns dies,  un dels atractius que es poden beneficiar tant els esportistes com els pares i mares de l’EFBeV, és la incorporació del servei del PASBUS d’Autocars Penedès.

Aquest servei, per qui ho desitgi, oferirà als jugadors i jugadores de l’Escola Futbol Base El Vendrell, PREUS ESPECIALS i EXCLUSIUS, per poder desplaçar-se en bus des de qualsevol parada o escola/centre del municipi del Vendrell, incloent els Barris Marítims, fins als Camps de Futbol Municipals del Camí de Roda, per no faltar als entrenaments.

Aquest servei anirà acompanyat per monitors i tant servirà per anar a l’entrenament com per anar a casa després de l’entrenament.  D’aquest servei i dels preus especials, es podran beneficiar els nois i noies i els pares i mares de l’EFBeV.   Pels nois i noies que estudiïn en escoles properes als CFM Camí de Roda, hi haurà monitors que els aniran a buscar, a peu, per acompanyar-los fins a les instal.lacions (per 10€/mes).

Per poder oferir aquest servei del PASBUS, es disposarà d’una nova parada propera als CFM Camí de Roda.

 

Per a més informació, cal adreçar-se a les oficines de l’EFBeV (CMF Camí de Roda) o mitjançant l’adreça de correu electrònic escola@efbelvendrell.cat

MOBILITAT FLEXIBLE, SOSTENIBLE I SOCIAL.

PASBUS = MÉS X MÉS