Partits de la setmana (4 i 5 de setembre de 2021)

COMENÇA LA PRETEMPORADA!!! Després de les festes d’estiu, on no s’ha deixat de treballar per la nova temporada 2021-22…, fa 10 dies que es va iniciar els entrenaments de pretemporada 2021-22 i, ja aquest proper cap de setmana es disputaran els primers partits de pretemporada (no competició de lliga).

És per això, que us adjuntem la graella dels diferents partits que jugaran els nostres equips, aquesta setmana, el 4 i 5 de setembre de 2021.

Els BENJAMÍNS donaran el tret de sortida a aquesta pretemporada, jugant el DISSABTE a les 9.00 h a casa (CFM Camí de Roda) davant el CD MORELL . Els ALEVINS, jugaran DIUMENGE a les 10 h a casa, davant EL CATLLAR i les noies de l’equip SÈNIOR FEMENÍ visitaran DIUMENGE, el camp de l’AT.VALLS a les 12 h. La resta d’equips de l’EFBeV, descansaran aquest cap de setmana. D’entre els 3 equips que juguen aquest cap de setmana, DESTACAR el debut de l’equip SÈNIOR FEMENÍ ja que és un dels equips o categories noves a la nostra entitat, la qual ens fa molta il.lusió, que diferents noies d’aquesta categoria, del Vendrell i comarca,  defensin els nostres colors i sobretot la nostra filosofia i l’objectiu que ens representa com entitat d’ESCOLA DE FUTBOL: gaudir del futbol amb valors.

Fem Escola, Fem Base!!