Tot apunt per al 2n Torneig EFBeV

L’Escola de Futbol Base El Vendrell, ja te apunt el seu segon Torneig, el qual tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de juny als Camps de futbol municipals del Camí de Roda.

Després de l’anterior edició amb gran èxit, l’objectiu del Torneig segueix sent: potenciar la pràctica d’aquest esport, el futbol, a la vegada que sigui un cap de setmana lúdic-esportiu ple de convivència i on els protagonistes principals siguin els valors esportius, com queda reflectit en el lema “El nostre millor premi són els valors”
Tot i ser en format “torneig”, la imatge de l’EFBeV i/o resultat final, no es vol que sigui que quedin els marcadors o qui ha guanyat o qui no, sinó que els guanyadors reals siguin els valors i sigui un cap de setmana on tothom hagi gaudit d’aquest esport, sigui qui sigui el resultat.

Tal com es detalla a la graella de partits, durant tot el matí de dissabte 10 de juny, jugaran les següents categories de Futbol Base: Escola, Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil.

El diumenge 11 de juny, durant el matí, el protagonisme serà pel Futbol Femení amb les categories Infantil i Cadet.

Paral·lelament, el mateix diumenge, de 10 h a 13 h, es realitzaran unes Jornades de Futbol femení, obertes a totes les noies que desitgin practicar aquest esport. Serà una activitat lúdic-participativa, adreçada a noies que juguin o no a futbol, amb l’objectiu que gaudeixin del matí de diumenge practicant aquest esport. Per poder participar en aquestes jornades, cal inscriure’s a: https://efbelvendrell.cat/torneig-efbev/

Tota la informació del Torneig (dossier, calendari…) la trobareu a: https://efbelvendrell.cat/torneig-efbev/

Des de l’Escola Futbol Base El Vendrell, estem il·lusionats per a l’organització d’aquest Torneig. Agraïm el suport de l’Ajuntament del Vendrell i la Regidoria d’Esports i la col·laboració de tots els patrocinadors que permeten que el cap de setmana del 10 i 11 de juny, es pugui gaudir del futbol potenciant els valors esportius, entre els diferents equips participants.