Cap de setmana ple d’esport i valors amb el 2n TORNEIG EFBeV

Aquest passat cap de setmana, els Camps de Futbol del Camí de Roda van viure dos dies plens de futbol, amb el 2n TORNEIG EFBeV.

Tant dissabte com diumenge, es va omplir de gom a gom, on jugadores, jugadors, mares, pares, familiars i tot els amants del futbol i de l’esport, van presenciar dos dies lúdic-esportius plens d’esport i valors, l’objectiu del Torneig.

Tot i ser en format “torneig”, la imatge de l’ESCOLA FUTBOL BASE EL VENDRELL els guanyadors reals van ser els valors on tothom hagi gaudit, sigui qui sigui el resultat.

El dissabte es van jugar una 70 partits de les categories Escola, Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil.En total més de 300 jugadors/es entre els següents clubs i aquestes 5 categories: NSA Camp Joliu, UD Torredembarra, El Catllar, Sant Sadurní, Cubelles, San Salvador, Ribes, Marc Bartra, Costa Daurada, At.Roda de Barà, AE RAmon Sicart i l’EFB El Vendrell.

El diumenge 11 de juny, el protagonisme el va rebre el Futbol Femení amb les categories Infantil i Cadet on es van jugar més de 30 partits en total i on hi van participar els següents clubs: El Catllar, Sant Sadurní, CE Anoia, Mas Catarro, Vallmoll, Canyelles, Pardinyes, Montblanc i l’EFB El Vendrell.

El mateix diumenge, de 10 h a 13 h, es van realitzar unes Jornades de Futbol femení, on hi van participar una vintena de noies de diferents edats. Van ser unes Jornades obertes i on van realizar diferents exercicis i activitats, on la clau d’aquestes Jornades es va complir, practicar aquest esports i fer ressó del futbol femení, on va quedar reflexat que dia a dia va creixent.

Al finalizar cada jornada (dissabte i diumenge) es va fer l’entrega de récords i premis.

Des de l’organització, valorem positivament aquest Torneig amb el réflex de la gran participació de noies i nois de les diferents edats i clubs i de l’assistència de públic i acompanyants.

Podeu veure totes les fotografies del torneig a: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.671718654966425&type=3