4 anys de l’EFBeV

Avui és 1 de maig de 2024 i per nosaltres, l’Escola Futbol Base El Vendrell, no és només un dia festiu o el Dia de Sant Josep obrer… és un dia especial, on enguany celebrem el nostre 4t Aniversari.

Felicitem als veritables protagonistes d’aquesta familia: als nostres jugadors i jugadores i als pares i mares i familiars que gràcies a la seva confiança i a tots ells, no hagués estat possible fer realitat aquesta Escola ni arribar a poder celebrar aquesta fita.

Aprofitem per agraïr a totes les empreses, patrocinadors i col.laboradors pel seu suport i patrocini, que han cregut i creuen en la nostra entitat, el treball i en la nostra filosofia amb garanties de futur.

Agraïm a tot l’equip humà, junta, tècnics, col.laboradors…, que no han deixat mai de treballar i lluiten dia a dia, perquè aquesta Escola creixi i sigui un referent, i tot el treball es vegi reflexat al somriure dels nostres jugadors i jugadores.

Gràcies a tots i totes… FEM ESCOLA, FEM BASE!
Per molts anys! Seguim creixent!!