Presentació de l’equip inclusiu d’aquesta temporada

Aquest matí ha tingut lloc el partit-presentació de l’equip inclusiu de l’EFB El Vendrell per aquesta temporada.

Un partit on ha participat: l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, regidors de l’Ajuntament del Vendrell, pares, mares, membres de la junta i els protagonistes, l’equip inclusiu. El resultat era el de menys. El més important ha estat el bon ambient i el poder gaudir d’aquest matí, jugant a futbol en un caire familiar i lúdic.

Aquesta temporada és la segona d’aquest equip inclusiu on des de l’EFBeV i la Funadció Santa Teresa, apostem juntament per fer inclusió i que els nois i noies gaudeixin amb l’esport i el futbol. Per nosaltres és un plaer i un orgull aquest projecte on queda reflectit a les cares d’il.lusió de tots els integrants i el resultat del treball que hi ha darrere.

Gràcies a tots i totes qui heu participat en aquesta presentació i pel vostre suport amb el nostre projecte FEM ESCOLA, FEM BASE, FEM INCLUSIÓ.

Podeu veure totes les fotos de l’acte a:
https://www.facebook.com/share/N4j7bw42sGoXHzbe/?