Tot apunt pel 3r Torneig EFBeV

L’Escola de Futbol Base El Vendrell, ja te apunt el seu tercer Torneig, el qual tindrà lloc el dissabte 22 de juny als Camps de futbol municipals del Camí de Roda.

Després de les dues anteriors edicions, l’objectiu del Torneig segueix sent: potenciar la pràctica d’aquest esport, el futbol, a la vegada que sigui un dia lúdic-esportiu ple de convivència i on els protagonistes principals siguin els valors esportius, com queda reflectit en el lema “El nostre millor premi són els valors”
Tot i ser en format “torneig”, la imatge de l’EFBeV i/o resultat final, no es vol que sigui que quedin els marcadors o qui ha guanyat o qui no, sinó que els guanyadors reals siguin els valors i sigui un cap de setmana on tothom hagi gaudit d’aquest esport, sigui qui sigui el resultat.

Jugaran les següents categories de Futbol Base: Escola, Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil.

Des de l’Escola Futbol Base El Vendrell, estem il·lusionats per a l’organització d’aquest Torneig. Agraïm el suport de l’Ajuntament del Vendrell i la Regidoria d’Esports i la col·laboració de tots els patrocinadors que permeten que el proper 22 de juny, es pugui gaudir del futbol potenciant els valors esportius, entre els diferents equips participants.

FEM ESCOLA, FEM BASE